Vers en kwaliteitsvol varkensvlees uit eigen streek!

Ontdek de vleesautomaat van "The art of nature" in Merksplas en proef van smaakvol varkensvlees.

Je kan er alle soorten vlees verkrijgen, per halve kilo en per kilo. Wie een speciale bestelling wenst, kan dit doen aan de hand van de formulieren bij de automaat.

Binnenkort kunt u trouwens ook online vlees kopen. woensdag,zaterdag en maandag kunnen er specifieke bestellingen afgehaald worden.

VARKENS ZIJN HEEL DE DAG DOOR OP BUITENWEIDE
The art of nature, ook gekend onder de naam Vermeulen-Hensen zorgt zelf voor de kweek en de afmesting van de varkens. Grote troef van deze kweker uit Merksplas is dat de varkens continu buiten rondlopen. Door deze gezonde buitenlucht kan je rekenen op fitte varkens. Daarnaast voorzien ze de varkens dagelijks van gezonde voeding. Zo hebben ze 80 hectare grond ter beschikking om hun eigen gewassen te telen. Deze grondstoffen zoals gerst,tarwe en mais worden dan op het bedrijf aan de varkens gevoederd.

DUURZAAMHEID TROEF
Deze Belgische varkenshouder hanteert het principe van een korte en duurzame keten. De varkens worden geslacht en verwerkt in een straal van 30 km rond het bedrijf en leggen daardoor weinig "voedselkilometers" af.

PROEF HET VARKENSVLEES
Dankzij The art of nature kan je de hele dag door varkensvlees ‘uit de muur’ halen. alle dagen 7/7 van 07tot22u.

De vleesautomaat vind je aan Strikkeweg 19, Merksplas. En vergeet ook niet een glimp op te vangen van de varkens in de aanpalende weide.

Contacteer ons! (+32)475 93 19 44