Garandeer je klanten smaakvol en gezond varkensvlees!

Varkenshouderij The art of nature zorgt voor duurzaam en kwaliteitsvol varkensvlees. Alle varkens lopen continu rond in de buitenwei en geven dan ook lekker gezond vlees.

KWEKER VAN VERSCHILLENDE RASSEN

The art of nature, ook gekend onder Vermeulen-Hensen, zorgt zelf voor de kweek en afmesting van de varkens. Volgende rassen zijn er verkrijgbaar voor uw slagerij:
- Hongaars wolkvarken Mangalica
- Spaans Iberisch varken Iberico
- Duroc
- Berkshire 

EEN STERK VARKEN VRAAGT GEZONDE VOEDING
Deze varkenshouder weet dat gezonde voeding van essentieel belang is voor de kwaliteit van het vlees. Daarom telen ze eigen gewassen zoals gerst,tarwe mais op meer dan 80 hectare grond, die allemaal op het bedrijf opgevoederd worden en zo bijdragen tot de korte keten. Bovendien proberen ze zoveel mogelijk rekening te houden met de natuurlijke voeding van varkens,zoals wormen,wortels, en andere seizoensgebonden produkten van de natuur zoals eikels en noten. Deze kunnen ze naar hartelust vinden op de weide wwar ze grazen.

DUURZAME & KORTE KETEN
De kwaliteit van het vlees zit hem ook in het korte traject dat het aflegt. Zo worden de varkens geslacht en verwerkt in eigen land en ligt het vlees, 24 uur na de slachting, al in de slagerijen uit de buurt.

TRANSPORT ZONDER STRESS
Weet dat The art of nature de tijd neemt voor het transport. De varkens worden tijdig verzameld en zijn 8 uur voor de slachting reeds in het slachthuis. Hierdoor zal het vlees malser zijn. omdat de dieren dan uitgerust zijn voor het slachten. 

BESTELLINGEN OP MAAT
The art of nature levert varkensvlees aan slagerijen in heel Vlaanderen. Wij beschikken over een eeg-goedgekeurde uitsnijderij waar alls op maat wordt voorbereid. elke versnijding is mogelijk.Binnenkort zijn onze eigen vleeswaren zoals gekookte of rauwe ham ook verkrijgbaar.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden op 014 86 96 18 of 0475 93 19 44. Ook via mail is mogelijk. Test

Contacteer ons! (+32)475 93 19 44