Smaakvol en mals varkensvlees op de kaart van uw restaurant!

Verwen de vleesliefhebbers, of specifieker de varkensvleesliefhebbers, in uw restaurant. Met dit mals en gezond varkensvlees weet u telkens weer te scoren.

VARKEN, DA’S MEER DAN 1 SOORT

Verras uw klanten niet enkel met uw verschillende gerechten, maar ook met verschillende vleessoorten. Bij The art of nature zijn volgende rassen verkrijgbaar:
- Hongaars wolkvarken Mangalica
- Spaans Iberisch varken Iberico
- Duroc
- Berkshire

Al deze dieren staan steeds op de buitenweide en kunnen genieten van een gezonde voeding. Deze wordt zo goed als zelf gekweekt op eigen terrein.

DUURZAAMHEID = KWALITEIT
De kwaliteit van het vlees zit hem ook in het korte traject dat het aflegt. Zo worden de varkens geslacht en verwerkt in eigen land. Hierdoor kan u rekenen op vers vlees in uw restaurant.

MINDER STRESS = BETER VLEES
The art of nature neemt de tijd voor het transport. De varkens worden reeds vroeg verzameld en zijn een tijdje voor de slachting reeds bij het slachthuis. Hierdoor staan ze onder minder stress bij de slachting en zal het varkensvlees malser zijn.

BESTELLINGEN OP MAAT
The art of nature levert varkensvlees aan restaurants in heel Vlaanderen. Bestellingen kunnen doorgegeven worden op 014 86 96 18 of 0475 93 19 44. Ook via mail is mogelijk alex.anneleen@hotmail.com.

Contacteer ons! (+32)475 93 19 44